KEHUVA-hankkeen verkkokoulutukseen ilmoittautuminen

Tietosuojaseloste

Lomakkeelle

Johdanto

Tämä on KEHUVA-hankkeen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.4.2019. Päivitetty 8.4.2019.

Rekisterinpitäjä

Kehonkuva hyvinvoinnin perustana (KEHUVA)-hanke

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Lilian Helkkola

lilian.helkkola@helsinki.fi, 040 572 1151

Rekisterin nimi

KEHUVA-koulutuksen osallistujarekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on koulutukseen liittyvä tiedottaminen.

Rekisterin tietosisältö

  • Koulutukseen osallistujan nimi
  • Organisaatio
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Syötä uudelleen sähköpostiosoitteesi
  • Olen tutustunut yllä esitettyihin tietoihin tutkimuksesta ja sen tarkoituksesta.
  • Suostun siihen, että minua pyydetään vastaamaan KEHUVA-hankkeen koulutuksen yhteydessä kahteen kyselyyn ja että antamiani tietoja käytetään yllä esitellyn tutkimuksen tarpeisiin.

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, organisaatio tai työpaikka, sähköpostiosoite. Tietoja säilytetään hankkeen loppumiseen 31.10.2019 asti.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan koulutuksiin ilmoittautumisen yhteydessä internetissä olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Jos osallistuja peruu ilmoittautumisensa, kaikki häneen liittyvät tiedot poistetaan.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta hankkeen ulkopuolisille tahoille tai toimijoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Tarkastusoikeus

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa hänestä tallennettuihin tietoihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).