JavaScriptin tulee olla päällä. This page requires JavaScript. Den sida kräver JavaScript.
Seminaarin järjestävät yhteistyössä Lapin ammattikorkeakoulun Luonnontuotealan uuselintarvikekysymykset -hanke ja Ruralia-instituutin Luomumetsistä moneksi -hanke.
Kohderyhmänä ovat elintarvike- ja luonnontuotealan yritykset, kuten ravintolat, leipomot ja jatkojalostajat, jotka haluavat hyödyntää luonnonkasveja elintarviketuotteissaan turvallisesti.
Ilmoittaudu viimeistään 4.3.2016.
Tilaisuus on maksuton ja sitä on mahdollisuus seurata myös verkon välityksellä.
Kerro kahvitarjoilua varten, mikäli sinulla on jokin erikoisruokavalio.
Tähän voit laittaa viestiä järjestäjille tai lähettää aiheeseen liittyviä ennakkokysymyksiä.
Kiitos ilmoittautumisesta!
Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti ja Lapin ammattikorkeakoulu
Luomumetsistä moneksi -hanketta rahoittaa Etelä-Savon Ely-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.