JavaScriptin tulee olla päällä. This page requires JavaScript. Den sida kräver JavaScript.
Hyvä vastaaja
Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti toteuttaa Maa- ja metsätalousministeriön rahoittamaa ja Luomuinstituutin osarahoittamaa kehittämishanketta, jonka tavoitteena on selvittää luomun aluetaloudelliset vaikutukset sekä edistää luomun tuotannon ja kysynnän parempaa kohtaamista. Tällä kyselyllä pyritään selvittämään luomutuotannon kustannuksia, kysyntää, tuotannon nykytilannetta ja tulevaisuuden näkymiä.
Oheinen lyhyt kysely lähetetään kaiken kokoisille suomalaisille luomutiloille. Selvityksen tulokset raportoidaan vain maakunta- ja tuotantosuuntatasoisina. Tilakohtaisia tuloksia tai tietoja ei raportoida missään vaiheessa. Antamanne tiedot pidetään luottamuksellisina.
Vastauksenne on tärkeä osa selvitystä ja vaikuttaa merkittävästi työmme onnistumiseen. Vastanneiden kesken arvotaan kylpylälahjakortti sekä kaksi kappaletta tuotepalkintoja. Lisäksi lähetämme kaikille kyselyyn vastanneille pdf-muotoisen loppuraportin. Toivomme, että löydätte aikaa kyselyyn vastaamiseen. Lisätietoja saa alla olevalta henkilöltä.
KunnioittavastiProjektipäällikkö Leena Viitaharju,Helsingin yliopisto, Ruralia-instituuttileena.viitaharju@helsinki.fi050 4151164
Seuraavassa kysymyksessä
Vähäinen valmistus = maatilalla harjoitettu omien maataloustuotteiden käsittely. Vähäistä valmistusta on mm. jauhojen ja hiutaleiden valmistus, juuresten ja kasvisten kuoriminen, pilkkominen ja ryöppääminen, marjojen jäädyttäminen, leivän teko omista jauhoista yms.