Käytä tätä sähköistä lomaketta koirasi terveys- ja luonnetietojen tai omien yhteystietojesi päivittämiseen.

Voit täyttää ainoastaan muuttuneet tiedot, aiemmin ilmoittamasi tiedot säilyvät ennallaan.

Tietojen päivittäminen onnistuu myös sähköpostitse ( lgl-kyselyt@helsinki.fi ), mutta tällä lomakkeella lähetettyjen päivitysten käsittely on tutkimusryhmälle helpompaa.

 

Tämän lomakkeen huolellinen täyttäminen on tärkeää, sillä sairauksia aiheuttavien geenien löytäminen edellyttää tarkkoja terveystietoja. Meille on myös tärkeää tietää, mikäli koirasi on edelleen terve! Omistajan yhteystietojen oikeellisuus on tarpeen siksi, että voimme tarvittaessa ottaa omistajaan yhteyttä lisätietojen saamiseksi tai mahdollisten lisänäytteiden pyytämiseksi.

Lomakkeella kysytään ensin vastaajan yhteystiedot ja koiran tiedot, sitten perustiedot koiran mahdollisista sairauksista. Tarkempia lisätietoja kysytään vain niistä sairauksista, joita koiralla on, mikä nopeuttaa lomakkeen täyttämistä. Esimerkiksi kokonaan terveistä koirista täytettävää kertyy yhteensä neljä sivua.

 

Kaikki tutkimusryhmälle annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tutkimusryhmä kannustaa avoimuuteen ja rehelliseen tiedon jakamiseen – rodun ja koirien terveydeksi!

Kiitos koirien geenitutkimukseen osallistumisesta!

 

 
Sivu 1 / 22