JavaScriptin tulee olla päällä. This page requires JavaScript. Den sida kräver JavaScript.
Miten käy elintärkeän B12-vitamiinin saannin kestävyyssiirtymässä?
Yleisöluentosarjan viimeisenä iltana keskustelemme terveyden kannalta elintärkeästä B12-vitamiinista. Miten käy B12-vitamiinin, kun sekä ihmisten että tuotantoeläinten ravitsemus muuttuu kestävyyssiirtymän myötä? Mitkä tekijät vaikuttavat maidon B12-vitamiinipitoisuuteen? Helsingin yliopistossa on kehitetty menetelmä, jossa fermentoinnin avulla voidaan saada B12-vitamiinia myös kasviperäisiin tuotteisiin – mitä kaikkea tämän innovaation syntyminen on vaatinut? Miten hyvin tämä B12-vitamiini on hyväksikäytettävissä ihmisillä?
B12-vitamiinista ovat keskustelemassa kotieläinravitsemuksen tutkijatohtori Marjukka Lamminen, elintarvikekemian emeritaprofessori Vieno Piironen ja ravitsemustieteen apulaisprofessori Anne-Maria Pajari. Illan puheenjohtajana toimii Fazerin johtava ravitsemusasiantuntija Marika Laaksonen.
Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella!Heti ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin webinaarin seuraamiseen ja ohjeet keskusteluun osallistumiseen. Tarkistathan siis että antamasi sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein.Lisätietoa yleisöluentosarjasta:
* Pakollinen tieto
Uutiskirjeemme tilaamalla kuulet ensimmäisenä hankkeen tapahtumista ja tutkimustuloksista. Uutiskirjeitä lähetetään muutaman kerran vuodessa. Käsittelemme henkilötietoja Leg4Lifen-hankkeen tietosuojaselosteen mukaan. Helsingin yliopisto on tämän uutiskirjeen ylläpitäjä.